lauantai 16. elokuuta 2014

Tallinnassa

Mieheni päätti pitää yllättäen toiset 4 päivää kesälomaa, joten naputtelin netistä meidän poppoolle reissun Tallinnaan. Tarkemmin sanottuna matkustimme Viimsi Spa:han Viimsiin, Tallinnan naapurikuntaan. Viimsi kaunista, tasokasta aluetta, TYKKÄÄN! Spa-hotellin palvelu erinomaista ja asiantuntevaa, mutta puitteet todella ontuvat, kaukana 4 tähdestä, ikävä kyllä. Palaamme paikalle kunhan hotelli on remontoitu jonain päivänä. 

Lapsille oli reissussa paljon kivaa puuhaa. Isomman kanssa kävin uimassa hotelilin kylpylässä(joka olisi ollut ihan ok, jos siivous olisi ollut paremmin hoidettu, sanoo tämä nipottaja), ja isompi sai myös kauneushoitolassa "Prinsessa Manikyyrin". Hotellissa oli myös hyvä lasten sisäleikkipaikka. Ja Rocca al Maren ostoskeskus Tallinnan toisella puolella oli taas kerran lyömätön. Erityisesti suosikkimme Mack's -ravintola oli aivan huippu palveluineen, nopeine ruokineen ja eristetyn, nurkkauksessa olevan leikkipaikan takia. Ostoskeskuksessa on myös hyvä ja edullinen hoplopmainen sisäleikkipuisto, useita lastenvaateliikkeitä sekä Prisma, josta saa Huggies-vaippoja. Niitä kun ei Suomesta enää saa, ikävä kyllä. 

Tien toisella puolella Rocca al Maresta katsottuna on Tallinna Zoo, jossa on mm. norsuja, jääkarhuja (ja 11/2013 syntynyt karvapallo!) ja upeita istutuksia. Eläimet pystyy oikeasti näkemään, ja monet niistä ovat uteliaita ja sosiaalisia. Siksi varmaankin pienimmän mielestä iloisesti puuhailleet kanat, hylkeet ja kengurut olivat parhaita... :)

Moni vain Virosta saatava tuote jäi vielä ostamatta, joten uusi reissu edessä toivottavasti pian. :)

Ps. Tallink Starilla ja Superstarilla on hyvät ja tilavat lastenhoitohuoneet, ja  Tallinnassa on Hipp-luomuruokavalikoima erittäin laaja. Vain vellit kannattaa tuoda Suomesta, muuten kaikkea saa marketeista. 

Prinsessa Manikyyri

Sosiaalinen hylje Tallinna Zoossa, jota kylteistä päätellen oli saanut Eckerö Linen sponsorikseen. 

Rantaa Viimsissä ravintola Paat:n läheltä.

Taustalla ravintola Paat, nurinpäin käännetty vene. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti