sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Kevättä!

(Huom! Teksti kirjoitettu juuri ennen lumipyryn saapumista. Kevätihminen muokkaa parhaillaan plan B:tä...) 

Aamulla tunsin selvästi kevään tuoksun. Linnut lauloivat ja ruohoa näkyi lumen alta. Nyt en tarvitse enää lunta. Sitä paitsi ostin kevään kunniaksi hortensiankin! 



Vanhin prinsessa pyysi päästä yksin ulos kun pienin on nukkumassa. Sovimme, että käy, kunhan pysyy takapihalla niin että voimme seurata häntä ikkunasta koko ajan. Vastauksena viisaasti "okei, mä meen siinätapauksessa vain hyppimään jäälumikasaan terassin pöydältä!". Yksinulkoilua kokeilemme jonkun toisen kerran. 

Kuvassa surullinen pulkka. 


Isoin halusi sitten katsoa telkkarista Helmi ja esikot -ohjelmaa. Tai niin minä luulin, mutta ajattelin, että jaksaakseen olla vähän aikaa hiljaa. 

Kuulen hetken päästä kiroilua ja huutoa telkkarista, tyttö katsoo Helmiä ja sikoja -elokuvaa, jota 5-v ei takuulla saa yksin katsoa. "Mutta kun sä lupasit ja koska tässä tapahtuu kaikkee!". Totta, lupasin, tosin aiemmin mainittua luulin piirretyksi, oletin sen olevan hulvaton Vuokko ja Pasi ilman että kumpikaan muisti nimeä. Katsoimme sitten yhdessä, pääsin selittämään mooooonta asiaa. 

Emme tarvitse enää talvea. Kukkien istutus suunnitteilla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti