tiistai 17. helmikuuta 2015

Kaipuuta aurinkoon

Tämä aika vuodesta kun lumitöitä tuntuu olevan loputtomasti. Jos ei tarvitse lapioida, niin märkää räntää sataa vähintään. Tai on liian liukas. Ja pimeä. Ja kylmä.

Ja yäk, kun tämä vain jatkuu, ja jatkuu, ja jatkuu, ja jatkuu...

Matkaesitteet, sekä eräiden varauspalveluiden lomakohteiden tägäämiset omalle tilille muokaavat maailmasta siedettävämmän. Itselläni on booking.com-palveluun tehty jos jonkinlaista listaa unelmien kohteista, myös realistisista. Oudointa tuntuu olevan, että voit varata ja peruuttaa yhä uudelleen hotelleja. Saa siinä pelattua aikaa, jospa vaikka parempi vielä löytyisi, mutta ainakin back-up on takataskussa jo.

Miljoonien sivuselausten ja jo alkavan närästyksen päätteeksi buukkasimme kuitenkin matkatoimiston sivuilta all-inclusive -matkan Turkin Belekiin erääseen tasokkaaseen golf-hotelliin. Tulossa siis viikko aivolomaa. Ruoka valmiina, siivous jonkun muun toimesta, kuljetuksiakaan ei itse tarvitse miettiä. Äiti ottaa päikkärit pienen kanssa, Isompi menee lastenkerhoon ja Iskä golfaamaan. Saatan ehtiä lukemaan jopa joululahjakirjaanikin!

Tähän tosin on aikaa vielä lähes ikuisuus, mutta onpahan mitä odottaa. Ja huom, tämä on minun TOINEN IKINÄ valmismatka, osaakohan sitä olla itse "en ole tällä kertaa -matkatoimisto" fiiliksillä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti